Het 4-paden pad © - De Route Editie 13
Door: Florian & Nick
07 Mei 2015 | Nederland, Paradijs
Daar gaan we weer! We gaan weer helemaal los
De organisatie heeft deze keer wederom iets moois neergezet, het 4-paden pad©. Geen uithoek in Nederland, maar in het hart van de randstad van Bussum naar Landsmeer gebruik makend van bekende en voor vele eveneens onbekende paden.
Even in vogelvlucht:
- Dag 1 donderdag 14 mei (19,5km)
o Vertrek van CS Naarden-Bussum donderdag 14 mei om 10.00uur beginnen we met lopen
o Lunch gereserveerd bij Land & Boschzigt, Leeuwenlaan 34 ’s-Gravenland.
o Kamperen bij Fort Spion, Bloklaan 9a, Loosdrecht: kleinschalige en basale camping. Vergeet niet anti-muggen spul mee te nemen
- Dag 2 vrijdag 15 mei (27km)
o Fort Spion via Waterliniepad naar Weesp
o Lunch zelf meenemen/picknicken bij Fort Uitmeer
o Mogelijkheid om in Weesp de trein te pakken naar Diemen indien de voetjes te zeer pijn doen. Anders is het nog 7km
o Logeren/camperen bij Florian & Victoria: Ma Retraite 22 in Diemen. 4 tentjes in de tuin, 4 kamer & 1 grote zolder beschikbaar. Moeten ons natuurlijk wel een beetje gedragen voor de buren & schoenen uit in huis!
- Dag 3 zaterdag 16 mei (22km)
o Diemen via zuiderzeepad langs Amsterdam naar Durgerdam-Holysloot-Uitdam
o Lunch gereserveerd in Durgerdam (heel mooi)
o Camping Jachthaven (Marina Resort) Uitdam
- Dag 4 zondag 17 mei (12,5km) tot 13.00uur
o Verwachte aankomsttijd is 10.00 – 13.00uur in Landsmeer bij Cafe de Driesprong, Dorpsstraat 40, 1121 JJ Landsmeer, eventueel voor lunch en een drankje. Vlakbij gaat bus 319 naar Amsterdam centraal.
Nick zal zsm een fraaie het 4-paden pad© routekaart rondsturen. U zult versteld staan.
Het organisatie committee
© het 4-paden pad by Nick & Florian
07 Mei 2015 - 21:08
Marnis:
Klinkt helemaal super! We hebben vandaag 3,5 uur door de Ardennen gewandeld ter training ;-). -
07 Mei 2015 - 22:15
Manon:
Haha, en wij deze week 70 km door de Vogezen (met rugzak) dus kom maar op met die 4 paden! ;) -
08 Mei 2015 - 09:19
Richard:
Zin an! Heb na onze wandelvakantie rond oud-nieuw nauwelijks meer gewandeld, dus laat die blaren maar welig tieren! -
08 Mei 2015 - 12:34
Marieke:
Wat goed zeg! Ik ga nog kijken of wij nog ergens 2 daagjes aan kunnen haken. Ik weet niet of de vele rondjes in huis en tuin ook meetellen, maar dat zijn best wat dagelijkse trainingskilometers ;). -
08 Mei 2015 - 16:55
Maaike:
Dat klinkt helemaal geweldig! Er is een prachtig liedje van Jeroen Zijlstra over Durgerdam, zoek maar eens op. Ik ben er helaas weer niet bij dit jaar. Kom nu net terug van een week Zweden voor werk en heb vanwege 6 maanden oude Mans een week kolfen achter de rug- ik blijf de komende tijd eventjes bij baby in de buurt! Heel veel plezier! (En vanaf afstand doe ik graag mee met spannende spellen via social media. Althans... Er is toch wel een SPEL!?!?):-) -
08 Mei 2015 - 17:45
Heleen:
Ziet er Ge-Wel-Dig uit! -
09 Mei 2015 - 22:08
Mirjam:
Een hele mooie route! We hebben er veel zin in! -
12 Mei 2015 - 21:53
Marieke:
Toch geen oppas, dus we slaan toch nog een jaartje over. Veel plezier!