Wandelvaart goes Twitter
Door: Manon & Gijsje
09 Mei 2010 | Nederland, Utrecht
09 Mei 2010 - 18:09
Machteld :
Gelukkig!! Dat kan ik jullie op donderdag in ieder geval volgen. Ik moet namelijk de eerste dag verstek laten gaan ;-(. Mijn nieuwe keuken loopt wat vertraging op... Als het goed is, wordt hij donderdag geplaatst (als die #$%^#$ stuuk dan eindelijk droog is). Als vanaf nu alles volgens plan verloopt (mag ook wel eens een keertje, toch?) dan kom ik jullie op vrijdag ochtend vergezellen in Hooge Mierde. Ik twitter nog wel hoe laat ;-) -
10 Mei 2010 - 14:51
Marieke:
Ah, ik zal snel even leren twitteren want ook voor mij wordt het een organisatorische uitdaging.
Ik moet vrijdag even terug naar Amsterdam voor een tweede sollicitatiegesprek voor mijn droombaan :-). Sorry, maar dat wint het nu even van blaren, kou en nattigheid...bikkelschap verdwijnt blijkbaar met de jaren ;-)
Zie jullie donderdag!! -
10 Mei 2010 - 18:10
Maaike:
oe, ik laat het twitteren aan anderen over. Ik twetter live wel tijdens het wandelen. Ibe gaat trouwens toch niet mee. En da's maar goed ook, want dan kan ik lekker samen met Liesbeth in de tent!:-)